encore

PRAKTIJK VOOR OUDER-KIND ONTWIKKELING

Privacy statement

Bij de Praktijk voor ouder-kind ontwikkeling nemen wij uw privacy serieus en gaan wij zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om, zoals uw e-mailadres of andere (indirect herleidbare) persoonsgegevens. Dat betekent dat wij de eventeel door u verstrekte gegevens vertrouwelijk behandelen en dat deze alleen gebruikt worden om u in te schrijven voor een bepaalde activteit, en/ of het op de hoogte brengen van de door u gevraagde informatie, en u op de hoogte te houden van onze activiteiten. De gegevens zullen in geen geval aan derden verstrekt worden. Indien u in een e-mailbericht aangeeft niet langer op de hoogte te willen worden gehouden, wordt uw e-mailadres uit ons bestand verwijderd.

Gegevens

Verzamelde gegevens worden bewaard in ons eigen relatiebeheersysteem. Dit systeem is beveiligd, en alleen toegankelijk voor onszelf. Toegang tot dit systeem wordt niet aan anderen verstrekt. Gegevens zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar gemaakt. Op aanvraag brengen wij u op de hoogte van de bij ons over u bekende gegevens, en op verzoek verwijderen wij uw gegevens uit het bestand.

Contact

Wanneer u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid heeft, kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Praktijk voor ouder-kind ontwikkeling

Lizzy Ansinghstraat 80

1072 RD  Amsterdam

T: 06 - 19 15 61 90

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzigingen

De Praktijk voor ouder-kind ontwikkeling houdt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. Wijzigingen worden op deze pagina doorgevoerd. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 5 mei 2014.