encore

PRAKTIJK VOOR OUDER-KIND ONTWIKKELING

Workshop 'Spelen in de stroom'

MET DE MAYA KALENDER - door Saskia Vaske

Deze workshop is voor iedereen die wat lichtheid en speelsheid wil ervaren. En die ook weer meer in de eigen sprankelende stroom van het leven wil komen.

Wil je ook het liefste in de flow zijn? Moeiteloos, met de stroom van het leven meestromen? Ervaar je echter geregeld dat dit juist helemaal niet het geval is? Dat je vast loopt, dat je rivier als het ware droogvalt, dat alles stokt? Het leven voelt ernstig en serieus. Alles voelt veel zwaarder en trager.

De Maya kalender (Tzolkin) is een uitstekend hulpmiddel om weer contact te maken met de natuurlijke stroom van alledag. Elke dag is er een andere energie. Je herkent het en je kunt als het ware gaan 'meesurfen' op de stroming van het leven.

De Maya kalender kan inzicht geven in ontwikkelingen in je leven, en wat maakt dat iets stagneert. Het kan verhelderen hoe je weer terug in je natuurlijke levensstroom kunt navigeren.

In de workshop maak je kennis met de Tzolkin kalender en wat deze voor je kan betekenen. Gecombineerd met speelse, aardende yoga oefeningen, die aansluiten bij de dagenergie en levensstroom verhogend zijn. Je wordt uitgenodigd om te spelen, met gevoel voor humor en lichtheid, luchtigheid. Neem je innerlijk kind mee!

Ik maak daarbij gebruik van mijn achtergrond als ontwikkelingspsycholoog, aangevuld met verschillende cursussen over Maya kennis en diverse yoga docentenopleidingen (waaronder kinderyoga).

Nieuw aanbod!:      -Ouder-Kind Maya Consult-                                       Speciaal voor moeders. Krijg inzicht in de relatie met je kind. Ook een aanrader voor grootmoeder-kleinkind! Een sessie van 30 min. voor de festivalprijs van € 15,-.

Locatie: Lorelei Vrouwenfestival

Datum: 18 t/m 20 augustus

Thema 2015: "Vlinders"

Wil je meer weten?

Kijk voor meer informatie en deelname op loreleifestival.nl

Lorelei Vrouwen festival 2015

Het Lorelei festival is een plek waar je je als vrouw kan laten meevoeren in allerlei belevenissen. Drie dagen op een mooie plek in de natuur, honderden prachtige vrouwen, een rijk gevarieerd workshopaanbod, vrouwen die allerlei met liefde vervaardigde ambachtelijke waar aanbieden, heerlijk eten, twee danstenten om je uit te leven, een driedaags vuur wat dag en nacht gevoed wordt en een stille tempel.

Aanmelden via de website van het Lorelei Vrouwen Festival.

Aanmelden